Spørgsmål i Brevkassen d. 9.10.2016

Purple drank

KategoriBedøvende stofferNysgerrighedOpioiderViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand17 år

Hey!

Mig og en af mine venner har overvejet at prøve at indtage et stof der hedder Purple drank/Lean og jeg kom til at tænke på om der er nogen stor risko eller bivirkninger ved at indtage det. Vi har aftalt at det kun er noget vi vil gøre en gang, så det ikke går hen at blive til et misbrug.

Tak på forhånd! 🙂

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Purple Drank er grundlæggende lavet på basis af hostesaft som indeholder kodein som er smertestillende og hostestillende, og prometazin som er et antihistamin som virker på allergi.

Kodein omdannes til morfin som man kan få en overdosis af og holde op med at trække vejret og prometzin er sløvende og giver svimmelhed og synsforstyrrelser i større doser så alt i alt en kombination som man skal være meget forsigtig med – hvis man så blander det med alkohol kan det ende galt, nok mest med at man får black-out og ikke har styr på hvad man laver.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Pige / kvinde57 år

Min søn bruger tramadol ca 4 piller pr dag

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe – han tager dem mest til nat – vi har prøvet udtrapnong gennem lægen – men de tog han kørekort – det skal han bruge tul sit job – så ha...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >