Spørgsmål i Brevkassen d. 7.4.2014

operation narkose og metadon

KategoriBedøvende stofferKonkrete bekymringerMedicinNysgerrighedOpioider
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand60 år

At blive  sat i ful narkose når man tager metadon 80-100mg. i døgnet skal jeg meddele et hospital det. Det er vel dødsens farligt tænker jeg. jeg er en 60 og har været afhængi at metadon i ca. 2 år. er på vej ud af misbruget med en meget langsom nedtrapning som jeg foretager selv i dyb hemmelighed. Min kone og børn ved ikke noget som helst. jeg har har efter et fald fået et brud på min hæl og ska evnt. operation. håber de kan klare det med en lokal bedøvelse.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det er ikke så farligt lige i forbindelse med din narkose men efterfølgende bliver det meget svært at give dig en ordentlig smertebehandling hvis du i forvejen er tilvænnet morfinstoffer og ikke har fortalt det. Når du er tilvænnet i forvejen skal du have mere for at blive ordentligt dækket.
Så mit råd er at du fortæller det og hvis kone og børn ikke skal vide noget må du jo sige at det skal holdes mellem dig og narkoselægen.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Pige / kvinde57 år

Min søn bruger tramadol ca 4 piller pr dag

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe – han tager dem mest til nat – vi har prøvet udtrapnong gennem lægen – men de tog han kørekort – det skal han bruge tul sit job – så ha...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >