Spørgsmål i Brevkassen d. 9.9.2019

lean/hostesaft

KategoriBedøvende stofferNysgerrighedOpioiderViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand15 år

Vil gerne prøve lean men har ingen ide om hvordan man laver det.

er det bare normal hoste saft som du kan købe i håndkøb?

Svar fra rusmiddelekspert Søren Holm

Hej

 

Jeg kan ikke vejlede omkring, hvordan du laver Lean eller hvor du kan købe det, men jeg er lidt nysgerrig på, hvorfor du gerne vil prøve det. Så skriv endelig tilbage med et svar, især hvis det er fordi, du er inspireret af hip-hop kulturen.

 

Jeg er også lidt nysgerrig på, hvad du ved om risikoen ved at tage Lean. Jeg ved ikke, hvor meget du allerede ved, så jeg skriver lige lidt herunder. Håber, at det er okay.

Lean indeholder et stof, der omdannes til morfin, så hvis man tager Lean, er der risiko for, at man får en overdosis. Hvis man får en overdosis, kan man holde op med at trække vejret, så man skal være ret forsigtig. Det er også farligt at blande Lean med alkohol, da man kan få et blackout, miste kontrollen og gøre ting som man fortryder.

Pas godt på dig selv.

Søren

 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Pige / kvinde57 år

Min søn bruger tramadol ca 4 piller pr dag

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe – han tager dem mest til nat – vi har prøvet udtrapnong gennem lægen – men de tog han kørekort – det skal han bruge tul sit job – så ha...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >