Spørgsmål i Brevkassen d. 2.2.2021

Lean

KategoriNysgerrighedOpioiderViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand18 år

Hej.

Jeg har et ønske om at prøve Lean. Blot prøve. Men jeg er i tvivl om hvilken hostesaft man skal købe. Har læst forskellige steder det skal indeholde Kodein. Men samtidig har jeg læst at Kodein-hostesaft kun kan skaffes på recept.

Er der mulighed for at man kan købe hostesaft til lean som ikke er på recept?

Svar fra Rusmiddel-ekspert Helle Cold Larsen

Hej 

Tak for dit spørgsmål.

Vi kan her på Netstof.dk ikke hjælpe dig med køb af Lean. Men vi kan give dig information om Lean- ved ikke om det er noget du har brug for?

Selvom det ikke er det du direkte spørger om, håber jeg det er ok for dig, at jeg sender dig lidt information med i mit svar her. Lov mig at skriv tilbage, hvis du har brug for mere.

Det er rigtige at hostesaften er receptpligtig, det er fordi, at tager man for meget, kan det skabe afhængighed og være meget sløvende. Lean indeholder et stof, der omdannes til morfin- så tager du Lean, er der en risiko for at man får en overdosis.

Der er bivirkninger ved at tage Lean. Du kan blive tør i munden, blive sløv og søvning og ved høj dosis, kan du få synsforstyrrelser og føle dig forvirreret og svimmel. Ved en overdosis kan du stoppe med at trække vejret. Bivirkningerne bliver strørrer og kraftigere, hvis der er alkohol indblandet.

Pas på dig selv, Helle

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Pige / kvinde30 år

Cbd m. under 0.2% thc

Hej😊 Jeg har røget hash hver eneste dag i over 15 år, men da jeg fik kørekort, tog jeg en kold tyrker, og jeg har ikke røget hash i 1 år og 4 måneder nu. Forleden dag fortalte en veninde mig om cb...
Pige / kvinde13 år

Min 13-årige datter og risikoadfærd

De sidste to måneder har min datter på 13 sneget ud af huset om natten for, sammen med en veninde, at tage på +18 klubber og hænge ud med en kæreste på 15 år hun har fået, som ryger og sælger hash....
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Sommerferie: Næste chat er torsdag 8. august :)

Læs mere >