Spørgsmål i Brevkassen d. 19.3.2022

Hvad er straffen for at få fragtet en eller to flasker Kodein baseret hostesaft til Danmark (Hvis det blir taget i tolden)?

KategoriNysgerrighedOpioiderViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand16 år

Hej

Jeg har fundet en der sælger hostesaft med kodein som man skal bruge til at lave drinken lean. Jeg gider bare ikke at ende ud i at blive straffet og få en plet på straffeattesten pga. to flakser hostesaft som allerede er pisse dyre. VIlle bare høre hvad straffen er for sådan noget om det bare bliver konfiskeret eller om man får bøde eller faktisk straffet.

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej og tak for din mail

Toldstyrelsen kontrollerer postforsendelser, som kommer til Danmark. 

Formålet med kontrollen er at undersøge, om forsendelser indeholder varer, som du ikke må føre ind eller ud af Danmark, fx narko, doping og visse skydevåben.

Pakker og breve blive undersøgt som led i stikprøvekontrol ud fra risikovurdering, hundemarkering eller tekniske undersøgelser.

I fald der er ulovlige stoffer eller andet i pakken, bliver politiet kontaktet.

Så hvis stoffet er ulovligt i danmark risikerer i en straffesag. Hvor stor straffen bliver ved jeg ikke men i kan kontakte politiet og få det oplyst:-) 

Mvh

Morten

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Pige / kvinde57 år

Min søn bruger tramadol ca 4 piller pr dag

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe – han tager dem mest til nat – vi har prøvet udtrapnong gennem lægen – men de tog han kørekort – det skal han bruge tul sit job – så ha...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >