Spørgsmål i Brevkassen d. 19.3.2022

Hvad er straffen for at få fragtet en eller to flasker Kodein baseret hostesaft til Danmark (Hvis det blir taget i tolden)?

KategoriNysgerrighedOpioiderViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand16 år

Hej

Jeg har fundet en der sælger hostesaft med kodein som man skal bruge til at lave drinken lean. Jeg gider bare ikke at ende ud i at blive straffet og få en plet på straffeattesten pga. to flakser hostesaft som allerede er pisse dyre. VIlle bare høre hvad straffen er for sådan noget om det bare bliver konfiskeret eller om man får bøde eller faktisk straffet.

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej og tak for din mail

Toldstyrelsen kontrollerer postforsendelser, som kommer til Danmark. 

Formålet med kontrollen er at undersøge, om forsendelser indeholder varer, som du ikke må føre ind eller ud af Danmark, fx narko, doping og visse skydevåben.

Pakker og breve blive undersøgt som led i stikprøvekontrol ud fra risikovurdering, hundemarkering eller tekniske undersøgelser.

I fald der er ulovlige stoffer eller andet i pakken, bliver politiet kontaktet.

Så hvis stoffet er ulovligt i danmark risikerer i en straffesag. Hvor stor straffen bliver ved jeg ikke men i kan kontakte politiet og få det oplyst:-) 

Mvh

Morten

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Pige / kvinde30 år

Cbd m. under 0.2% thc

Hej😊 Jeg har røget hash hver eneste dag i over 15 år, men da jeg fik kørekort, tog jeg en kold tyrker, og jeg har ikke røget hash i 1 år og 4 måneder nu. Forleden dag fortalte en veninde mig om cb...
Pige / kvinde13 år

Min 13-årige datter og risikoadfærd

De sidste to måneder har min datter på 13 sneget ud af huset om natten for, sammen med en veninde, at tage på +18 klubber og hænge ud med en kæreste på 15 år hun har fået, som ryger og sælger hash....
Se flere spørgsmål >