Spørgsmål i Brevkassen d. 21.7.2021

Mdma

KategoriAlkoholFeststofferKonkrete bekymringerKrop og sundhedMDMANysgerrighedPsykedelika
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand18 år

Hej. Jeg har prøvet at tage mdma omkring 5 gange gennem mit liv. jeg blandede det op med sodavand, det vil sige at jeg drak det. og den Aller sidste gang Jeg tog det, tror jeg at det var en overdosis. på højre side bagerst i hjernen var der noget der gjorde ondt mens jeg var på stoffet. Jeg kastede blod op osv… og siden da har jeg ikke ku drikke alkohol længere, når jeg drikker alkohol får jeg helt nedtur på og omdt i baghoved. og det er nu et par måneder siden. ved nogle om det er resten af livet det skal være sådan her. Eller hat nogle haft det på samme måde?

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej 

Det lyder som om at du tog en overdosis. Kroppen skiller sig bla. af med giftstoffer ved at man brækker sig eller får diarre. 

Den hovedpine du beskriver har jeg ikke hørt om før, heller ikke at man får det dårligt af alkohol efter en overdosis MDMA. Tit hører jeg om unge, der af den ene eller anden grund har haft en ubehagelig oplevelse med stoffer, og som efterfølgende oplever fysiske og/eller psykiske reaktioner, når de så drikker eller tager stoffer efterfølgende( hjertebanken, angst, flash backs, m.m). I langt de fleste tilfælde vil reaktionerne klinge af efter en periode. Hvor lang tid der går før du kan få et "normalt" forhold til alkohol kan jeg dog ikke spå om. 

Venlig hilsen

Morten 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Se flere spørgsmål >