Spørgsmål i Brevkassen d. 11.1.2016

MDMA

KategoriFeststofferKrop og sundhedMDMANysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra17 år

Hey!

Jeg har taget emma én gang og det var overdrevet fedt. Sådan virkelig.

Så mit spørgsmål er om et forbrug af meget rent emma, engang hver 3. måned, på en fornuftig dosis, med nok vand osv. vil have nogen uheldige bivirkninger?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Der er jo det med bivirkninger at de er individuelle og kan komme første gang man tager noget eller 10. gang man gør det.. eller slet ikke.

Som du kan se andre steder i mine svar så er der større risiko for at ting går galt hvis man ikke ved hvad man tager (og MDMA er ofte ikke helt rent hvilket kan give andre problemer) eller ikke passer på hvor meget man tager.

Endelig skal man passe på ikke at blande sammen med andre stoffer for det kan få uforudsete følger.

Når alt det er sagt er det jo så i sidste ende ulovligt og man kan risikere straf hvis man for eksempel bliver taget i en narkotest.

Så mit svar er at man skal passe på hvad man gør og at der ikke er nogen garanti – så valget er i sidste ende dit – jeg kan ikke råde til at tage noget, men generelt kun til at lade være.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Pige / kvinde30 år

Cbd m. under 0.2% thc

Hej😊 Jeg har røget hash hver eneste dag i over 15 år, men da jeg fik kørekort, tog jeg en kold tyrker, og jeg har ikke røget hash i 1 år og 4 måneder nu. Forleden dag fortalte en veninde mig om cb...
Se flere spørgsmål >