Spørgsmål i Brevkassen d. 11.1.2016

MDMA

KategoriFeststofferKrop og sundhedMDMANysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra17 år

Hey!

Jeg har taget emma én gang og det var overdrevet fedt. Sådan virkelig.

Så mit spørgsmål er om et forbrug af meget rent emma, engang hver 3. måned, på en fornuftig dosis, med nok vand osv. vil have nogen uheldige bivirkninger?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Der er jo det med bivirkninger at de er individuelle og kan komme første gang man tager noget eller 10. gang man gør det.. eller slet ikke.

Som du kan se andre steder i mine svar så er der større risiko for at ting går galt hvis man ikke ved hvad man tager (og MDMA er ofte ikke helt rent hvilket kan give andre problemer) eller ikke passer på hvor meget man tager.

Endelig skal man passe på ikke at blande sammen med andre stoffer for det kan få uforudsete følger.

Når alt det er sagt er det jo så i sidste ende ulovligt og man kan risikere straf hvis man for eksempel bliver taget i en narkotest.

Så mit svar er at man skal passe på hvad man gør og at der ikke er nogen garanti – så valget er i sidste ende dit – jeg kan ikke råde til at tage noget, men generelt kun til at lade være.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Se flere spørgsmål >