Spørgsmål i Brevkassen d. 8.8.2016

Gul i huden ved brug af MDMA

KategoriFeststofferKonkrete bekymringerKrop og sundhedMDMANysgerrighedVenskab
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra19 år

Hej

Vi er et par kammerater der engang i mellem tager MDMA, det har ikke været et problem før. Men nu er to af os begyndt at blive gule i huden, det er ofte sent ud på natten vi bliver gule. Hvad kan dette skyldes og burde vi være bekymrede?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Hvis jeg ser folk som er gule i huden er det ofte fordi de har dårlig leverfunktion men det er noget som sker over et stykke tid og som ikke lige går væk igen.

Forskellige farvestoffer kan også give gul hud – for eksempel kan man blive gul af at spise mange gulerødder. Hvis i er flere og kun nogle af jer bliver gule når i tager det samme ville jeg nok blive lidt bekymret for om min lever har det helt godt.

Jeg kommer det nok ikke nærmere med de oplysninger du giver.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Se flere spørgsmål >