Spørgsmål i Brevkassen d. 12.2.2020

Angst mdma

KategoriAngstFeststofferFuckupsKonkrete bekymringerMDMANysgerrighed
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra20 år

Hej. Efter indtagelse af MDMA i weekenden har jeg haft det dårligt psykisk. Jeg har det som om, jef har angst og ikke kan holde ud, at være sammen med andre mennesker. Jeg bliver bange og utilpas. Kan det skyldes mdma, selvom det er 4-5 dage siden?

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej 

Tak for dit spørgsmål, som er yderst relevant for mange brugere af mdma.

Det lyder ikke rart at være dig for tiden.

Det kan sagtens skyldes dit indtag af mdma. Den ubalance stoffet skaber i hjernen, udløser hos nogle den slags symptomer du beskriver. Ofte klinger ubehaget og angsten af efter nogle dage. Måske du allerede har fået det bedre når du læser dette. Hvis det ikke er tilfældet, bør du gå til din læge og beskrive dine symptomer. 

Blot til info, så er min erfaring at når man først reagerer negativt efter at have indtaget mdma, så er der stor sansynlighed for at du får det dårligt hvis du tager stoffer igen. 

Pas på dig selv:-)

hilsen

Morten

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >