Spørgsmål i Brevkassen d. 14.1.2014

Angst efter MDMA

KategoriAlkoholAngstBlandet med alkoholCannabisFeststofferFuckupsFuckupsHashMDMAPot
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand23 år

Hej

Nytårsaften var jeg så dum at forsøge mig med noget MDMA – samtidig med at der blev indtaget en del alkohol samt røget en smule hash. Det skal her nævnes at jeg aldrig normalt rører stoffer, og at jeg kun ryger hash maksimalt et par gange om året.

Nå, efterfølgende er jeg blevet ramt af voldsomme angstangreb, og jeg er generelt meget nedtrykt. jeg ved godt at MDMA oftes koster et par dage med dårligt hunmør de efterfølgende dage, men kan det passe det skal strække sig over så lang tid?

Jeg er meget bekymret

Mvh

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Jeg håber du har fået det bedre – men det lyder som om du har haft et dårligt trip som man kan få med de fleste stoffer hvis man er uheldig og du har jo også fået blandet 3 stoffer sammen og med mindre du er meget sikker på hvad MDMA-pillen indeholdt kan den også have indeholdt andre stoffer som kan have en kraftigere psykedelisk effekt.

Hvis ikke du har fået det bedre har du måske behov for at få noget angstdæmpende medicin hos din læge i en kort periode for at ride stormen af.
Ellers er der ikke så meget andet at gøre end at sørge for at spise og sove regelmæssigt og holde dig fra stoffer, inkl alkohol i den kommende tid.
Der er sjældent behov for længere behandling men at du har haft den oplevelse du har, viser at du har ramt en grænse for din sårbarhed overfor hvad du tåler.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Se flere spørgsmål >