Spørgsmål i Brevkassen d. 2.2.2018

LSD/MDMA Kombination

KategoriKrop og sundhedLSDMDMANysgerrighedPsykedelikaViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand22 år

Er det farligt at blande LSD med MDMA, hvis det er første gang man prøver begge stoffer?

Svar fra Rusmiddel-ekspert Helle Cold Larsen

Hej

Tak for dit spørgsmål. 

Jeg vil gå direkte til at svare dig, og mit svar er JA. Det kan være farligt at blande LSD og MDMA- og JA også  når ikke du har erfaring med nogle af stofferne. 

Du skal holde dig fra at blande stoffer. Når du tager stoffer i det hele taget kan det være nærmest umuligt at forudsige hvilke virkning stoffet giver dig. Selvom du tager sammen mængde, købt samme sted osv. kan du aldrig vide med sikkerhed hvorfan stoffet virker på dig, fordi stoffers indhold og kvalitet er så svingende. Når du blander to forkellige stoffer, bliver det endnu sværer at forudsige virkningen.

Stoffer virker også forskelligt, og et stof blandet med et andet kan sløre det ene rusmiddels virkning, så rusen kommer forskudt eller ukontrollerbart. Alt sammen noget som kan være skadeligt for dig.

Så et direkte svar til dit direkte spørgsmål. Det kan være farligt ja- så min anbefaling til dig er. at du ikke ikke skal eksperimentere med at blande rusmidler.

Håber du kan bruge mit svar, ellers er du meget velkommen til at skrive igen.

Pas på dig selv.

Helle 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Se flere spørgsmål >