Spørgsmål:

Alkohol

Dato: 20.06.2020

Køn: 

Dreng/Mand

Alder: 

16år

Hej Jeg er en dreng på 15 år. Jeg drak alkohol for første gang for et par dage siden. Jeg drak ca. 3 genstande på 2 timer men kunne intet mærke, er det normalt? Min vægt er ca. 45 kilo og er ca. 1,68 m høj.

Svar: 

Hej

Vores tolerance overfor alkohol er vidt forskellig og noget af det vigtigste for effekten er ens egne forventninger til hvordan det skal virke. Naturligvis bliver man forgiftet, kaster op og mister hæmninger og evne til at styre kroppen når man drikker meget men i mindre doser kan alkohol få den stemning man er i, i forvejen til at blive stærkere. Som oftest vil man blive lidt mere snakkesalig og føle sig i lidt bedre humør men det holder ikke med høje doser.
Så du behøver ikke at have følt noget som helst – men hvis du var sammen med andre har de måske bemærket en lille, forbigående, forandring.

Hilsen
Henrik

800x600 Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Tabel - Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman",serif;}

Henriks billede

Besvaret af: Henrik Thiesen