Spørgsmål i Brevkassen d. 24.9.2012

stofmisbrug

KategoriFeststofferFuckupsKokainKonkrete bekymringerKrop og sundhed
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Jeg har igennem omkring to år lidt af anoreksi, det var fra omkring 2008 til efterår 2010 hvor jeg blev udskrevet… 

Her i sommers blev jeg tilbudet noget kokain for første gang, og nu er det blevet til mere og oftere, har det bestemt ikke godt med min krop stadigvæk og stofferne for mig væk fra alle de tanker på mad og min krop som plager mig hver dag!

Vil egentlig gerne tale med en behandler, for vil gerne ud af det, skal man bare kontakte en behandler eller hvad er dit råd?

Svar fra psykolog Eric Allouche

Hej med dig

Ja, det er lige præcist det man skal: bare tage kontakt med en behandler. Alt afhængig af hvor du bor vil du får mulighed for at finde et mere eller mindre specialiserede tilbud.

Men det er helt klart problematisk når man tager stoffer for at komme væk fra ens tanker…så desto hurtigere du gør noget ved det desto bedre bliver det.

Held og lykke med det

Eric

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde15 år

Spørgsmål til projekt

Hej vi er 2 piger der laver projekt, og vi har et spørgsmål som lyder på “er der forskel på hvordan rusmidler påvirker drenge og piger” Håber i vil svare 🙂 ...
Dreng / mand47 år

Fejlfix

Hvad hvis man har injiceret ved siden af blodåre flere gange i højre underarm. Kan man stadig få en rask arm? ...
Dreng / mand15 år

Roskilde lilleskole 8 klasse projekt opgave.

Hej – vi er Otto, Freja og Mira. Fra Roskilde lilleskole. 8 klasse. Denne uge her i uge 4 har vi det der hedder “projektuge” hvor vi så skal præsentere vores emne “Kokain...
Se flere spørgsmål >