Spørgsmål i Brevkassen d. 24.9.2012

stofmisbrug

KategoriFeststofferFuckupsKokainKonkrete bekymringerKrop og sundhed
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Jeg har igennem omkring to år lidt af anoreksi, det var fra omkring 2008 til efterår 2010 hvor jeg blev udskrevet… 

Her i sommers blev jeg tilbudet noget kokain for første gang, og nu er det blevet til mere og oftere, har det bestemt ikke godt med min krop stadigvæk og stofferne for mig væk fra alle de tanker på mad og min krop som plager mig hver dag!

Vil egentlig gerne tale med en behandler, for vil gerne ud af det, skal man bare kontakte en behandler eller hvad er dit råd?

Svar fra psykolog Eric Allouche

Hej med dig

Ja, det er lige præcist det man skal: bare tage kontakt med en behandler. Alt afhængig af hvor du bor vil du får mulighed for at finde et mere eller mindre specialiserede tilbud.

Men det er helt klart problematisk når man tager stoffer for at komme væk fra ens tanker…så desto hurtigere du gør noget ved det desto bedre bliver det.

Held og lykke med det

Eric

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand58 år

Muskel skader amfetamin

Kan amfetamin giver muskelskader/lammelser ? 2 venner der er mange årlige amfetamin misbrugere, har begge fået en næsten lam skrumpe arm. Det ses meget tydeligt, resten af kroppen synes rimelig nor...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >