Spørgsmål i Brevkassen d. 16.4.2018

Kokain og graviditet

KategoriBedøvende stofferCannabisFeststofferFuckupsHashKokainKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPot
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde21 år

Jeg er 21 år og fast ryger, jeg har været til en del fødselsdage de sidste to måneder. Jeg er ikke rigtig fan af at drikke så meget, men har derimod taget Coke stortset hver weekend og røget hash, de sidste to måneder. Jeg fandt ud af i dag at jeg er gravid, jeg ved ikke præcis hvor langt henne jeg er. Andet end min sidste menstruation var i slut februar. Jeg ved dog ikke om jeg vil beholde barnet, eftersom det har været udsat for alt det. Men hvor meget skade har barnet taget? Er der nogle der ved det når det stimulans?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Jeg har på det seneste besvaret spørgsmålet fra andre som er få uger henne og kan sige at der helt i starten ikke er fundet nogen klar sammenhæng mellem fosterskader og kokain.

Kokain har en større effekt senere i graviditet hvor det kan medføre lav fødselsvægt, hjerteproblemer og koncentrationsproblemer men der er ikke beskrevet meget tidlige skader.

Hash er nok ikke hensigtsmæssigt når man er gravid og cannabis kan have indflydelse på hjerneudviklingen men jeg har ikke kunnet finde oplysninger om at det skulle være problematisk for fostret når vi er helt nede i den første 1-1½ måned.

Hvis du er i tvivl så opsøg din læge og få en rådgivning som er helt rettet til dig – jeg kan kun give dig en generel rådgivning.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >