Spørgsmål i Brevkassen d. 30.1.2023

Kokain indtaget / urinprøver

KategoriFeststofferKokainNysgerrighedSporingstiderViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand24 år

16/17/18 januar indtaget cirka 10g kokain, for lavet urinprøve d.24 januar der var den lidt positiv, tager en ny urinprøve d.26 og er næsten helt væk, som i væk siger de. MEN har fået taget en d.30 januar og viser lige pludseligt positivt – hjælp hvad kan der være galt, og ikke indtaget noget efter d. 18 januar.

Svar fra rusmiddelekspert Søren Holm

Hej

Jeg kan godt forstå, at det virker forvirrende og frustrerende, når du lige regnede med, at det var ude af kroppen.

Der kan være flere årsager til de forvirrende resultater, og det er svært at vide nøjagtigt, hvad forklaringen er.

Generelt er det sådan, at en test enten er positiv eller negativ. Den kan i princippet ikke være "næsten negativ" eller "lidt negativ". Er der den mindste antydning af en streg, så skal det tolkes som en streg. Det fortæller ikke nødvendigvis noget om hvor meget kokain, der er tilbage i din krop, hvis stregen er lidt utydelig. Det er derfor vigtigt, at dem, der tager testen sammen med dig, har læst vejledningen grundigt.

Hvis man har taget meget kokain over flere dage, så kan det måles i urinen i op til 22 dage. Så du kan være ret sikker på, at det er ude af dit system den 10. feb.

DBH

Søren

 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Pige / kvinde15 år

Spørgsmål til projekt

Hej vi er 2 piger der laver projekt, og vi har et spørgsmål som lyder på “er der forskel på hvordan rusmidler påvirker drenge og piger” Håber i vil svare 🙂 ...
Se flere spørgsmål >