Spørgsmål i Brevkassen d. 6.6.2016

Kokain

KategoriAlkoholBlandet med alkoholCannabisFeststofferHashKokainKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunk
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde

Hey, har det altid med at når jeg drikker i weekenderne har jeg meget tit en følese af at det bare ikke er nok. At der ligesom skal ske noget mere. Jeg har røget hash flere gange og jeg har flere gange følt mig meget fristet til at prøve at tage kokain. Men har et par gange haft nogle dårlige oplevelser med hash. Så kan ikke lade vær med at tænke på hvad der så ville kunne ske hvis man prøvede kokain? Men jeg har ikke hørt så meget om at kokain skulle være decideret farligt (i forhold til andre stoffer) altså så længe man ved hvad man laver og ikke tager en overdose self. Så ville lige høre om hvad man kan få af bivirkninger og om det er noget jeg kan prøve uden de største konsekvenser?

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej

Stoffer virker forskelligt på folk. Virkningen afhænger bla. af hvor stærkt stoffet er, hvor stor( fysisk) man er og hvor vandt til stoffer ens krop er.

Derfor er det svært specifikt at fortælle dig hvilke bivirkninger du evt. får.

Min holdning er at du skal lade være, da der er mange risici forbundet med at tage stoffer. Du ved som sagt ikke hvordan du reagerer på kokain, desuden er der også risiko for at du bliver afhængig.

du kan læse mere om stoffet på vores side under leksikon. Linket er herunder. 

 https://netstof.dk/leksikon/kokain

Hilsen

Morten

 

   

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >