Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

Kokain

KategoriFeststofferKokainKrop og sundhedNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Hej

Et par spørgsmål omkring kokain:

Er det farligt hvis man kun bruger det hver 2. weekend eller sjældnere?

Hvor stor er en almindelig dosis – og hvornår er en dosis farlig/dødelig? (til en gennemsnits person)

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej 

Der er ikke nogen speciel nedre grænse for om det er farligt at tage kokain eller ej – der er altid problemer med at humøret og koncentrationsevnen falder i dagene efter og det behøver ikke at være noget man selv mærker men det vil kunne ses på en præstation. 

Hvor stor den normale dosis er kan jeg ikke sige – det er beskrevet at så lidt som 20 milligram taget med sprøjte har givet problemer men ellers regnes ½-1½ mg, sniffet som på grænsen til det farlige. Det der gør det svært at sige er at der oftest er fyldstof i det man køber for at få det til at fylde så derfor kan man ikke regne med at mængden af kokain er den samme i alle portioner.

Risikoen ved en stor dosis er at man kan blive psykotisk eller få det meget ubehageligt i flere uger som du kan se på mange af de andre indlæg her på siden.

Hilsen

Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Se flere spørgsmål >