Spørgsmål i Brevkassen d. 3.8.2020

Har fundet en lille pose med hvidt pulver

KategoriAmfetaminFeststofferKokainKonkrete bekymringerNysgerrighedPårørendeStoftest
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra38 år

Hej Brevkasse 

Jeg skriver da jeg er ret bekymret. Har her til morgen fundet en lille pose med noget hvidt pulver efter at min kæreste var på badeværelset. Det ser i min verden ikke særlig godt ud. Jeg har ikke forstand på stoffer, men kunne godt tænke mig at få testet hvad det er før jeg konfronterer ham. Eftersom jeg ikke har forstand på stoffer vil jeg heller ikke male fanden på væggen ugen grund. 
Kan I fortælle mig hvordan / hos hvem jeg diskret får testet hvad den lille pose indeholder? Eller om man kan købe en test på nettet? 

Hilsen en meget bekymret kæreste 

Svar fra rusmiddelekspert Lone Walsøe

Hej bekymret kæreste

Tak for din spørgsmål, som jeg lige var nødt til at tjekke op på.

Jeg tænker du har ret i, at det nok er et stof i kategorien rusmidler – kokain eller amfetamin.

Du kan købe en urintest – på apotek eller nettet – der kan måle så mange forskellige rusmidler som mulig. Så blander du en lille smule af stoffet i lunkent vand og tester efter anvisningen, som om det var en urinprøve.

Det skulle give dig en god pejling på det du har fundet.

Der næst er det selvfølgelig en seriøs snak med din kæreste. Og i den snak er det en god ide at fortælle ham, hvis du har set adfærdsændringer over tid. F.eks om han er blevet mere hidsig, hurtigkørende og om han foretrækker nogle bestemte kammerater osv. Detkan måske fortælle dig lidt om, om det er noget der har stået på i længere tid.

Held og lykke med det.

Lone

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Pige / kvinde15 år

Spørgsmål til projekt

Hej vi er 2 piger der laver projekt, og vi har et spørgsmål som lyder på “er der forskel på hvordan rusmidler påvirker drenge og piger” Håber i vil svare 🙂 ...
Se flere spørgsmål >