Spørgsmål i Brevkassen d. 24.6.2015

første gang med kokain

KategoriFeststofferHvad sker der når jeg stopperKokainKrop og sundhedNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand18 år

Hej.

tirsdag morgen mellem 5 og 15 tog jeg i alt 7-8 baner kokain, jeg havde ikke prøvet stoffet før, men efter jeg havde taget det, jeg blev lidt mere fokuseret og mere frisk men der var ingen sådan wow effekt. her nu 24 timer efter, fortryder jeg det rigtig meget, mest af alt fordi jeg føler skyldføelse overfor mig selv, jeg har sagt det til min farmor og hun er virkelig forstående. jeg rimelig træt og lidt ør i hoved, men jeg har ikke høj puls eller hjerte banken. jeg vil bare høre hvordan jeg skal forholde mig? er der noget bestemt jeg selv kan gøre for at hjælpe det ud af kroppen? eller skal jeg bare vente?

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej

Tak for spørgsmålet.

Du skal bare tage det helt stille og roligt og vente, stoffet er hurtigt ude af kroppen.

Du kan ikke gøre det om du har gjort, men du kan bruge de erfaringer og den skyldfølelse du skriver om, til måske at tænke dig om næste gang du får lyst til at prøve et nyt stof.

Hvis du har interesse i at vide mere om kokain,  kan du gå ind på Netstof under http://netstof.dk/leksikon/amfetamin-speed og læse mere.

God sommer til dig

Hilsen

Morten

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Pige / kvinde15 år

Spørgsmål til projekt

Hej vi er 2 piger der laver projekt, og vi har et spørgsmål som lyder på “er der forskel på hvordan rusmidler påvirker drenge og piger” Håber i vil svare 🙂 ...
Se flere spørgsmål >