Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

indtagelse af ketamin

KategoriAlkoholBlandet med alkoholFeststofferKetaminKonkrete bekymringerNysgerrighed
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Hej, 

Efter jeg fik drukket noget for 4 dage siden fik jeg det meget dårligt (ca 30min efter jeg drak noget). Det hele føltes som om det rystede og var ved at falde om. 

Derefter gik jeg ud på toilettet og satte en finger ind, hvor jeg kastede op. Fik det herefter meget bedre, men har siden den dag det dårligt, jeg føler at jeg kontant er svimmel og det føles som jeg skal falde om. 

Har været på hospitalet og de mener også det kan være ketamin og de siger at der kan gå op til 7 dage inden det forsvinder fra min krop, kan det passe?

Mem de har ikke ville tage en blodprøve, kan det være rigtigt ? 

Jeg mener at vedkommen har puttet stor mængde af ketamin i min drinks, som jo kunne have være livsfarligt? 

Kan jeg overhovedet anmelde det ? nu når hospitalet ikke vil foretage en blodprøve?

Skrevet af: Nasaa

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej Nasaa 

Ketamin omsættes ret hurtigt i kroppen men det kan kortvarigt lave en skizofrenilignende tilstand hvor man bliver afkoblet fra virkeligheden – så selvom stoffet er forsvundet så kan det have givet nogle tømmermænd som sandsynligvis vil klinge af stille og roligt. Det er for at sige det lige ud, noget svineri at putte ting i andres drinks men der er jo hele tiden historier om det og i USA har man kaldt det date-rape-drug fordi man kan falde i søvn eller blive bevidstløs af det og så sker der voldtægter.  

Du får ikke noget ud af blodprøver. Du kan jo godt anmelde at det er sket men du kan ikke anmelde nogen så politiet vil ikke køre videre med sagen – de kan måske til gengæld have godt af at få at vide at det sker så de ikke afviser folk hvis der er nogle i det festmiljø hvor du kommer som gør det igen og igen.  

Der skal derfor være en opfordring til at passe lidt på når man er i byen og ikke efterlade noget man så drikker senere uden at vennerne er der til at holde øje.

 

Hilsen

Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Pige / kvinde30 år

Cbd m. under 0.2% thc

Hej😊 Jeg har røget hash hver eneste dag i over 15 år, men da jeg fik kørekort, tog jeg en kold tyrker, og jeg har ikke røget hash i 1 år og 4 måneder nu. Forleden dag fortalte en veninde mig om cb...
Pige / kvinde28 år

Levertal

Hej. Jeg har fået målt mit levertal (gamma-GT) som desværre var blevet lidt højt pga. mit overforbrug af alkohol (tallet var på 62). Jeg har derfor besluttet mig for at stoppe med at drikke, da det...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Sommerferie: Næste chat er torsdag 8. august :)

Læs mere >