Spørgsmål i Brevkassen d. 13.6.2013

ghb vs alkohol

KategoriAlkoholBlandet med alkoholGHBKrop og sundhedNysgerrighedViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand25 år

Hej. Mig og en ven sad forleden og snakkede om hvad der faktisk var "sundeste" 1 cl ghb i timen fx. 6 timer, eller 30 genstand alkohol over 6 timer ?

Svar fra læge Henrik Thiesen

 

Hej

Som jeg har skrevet andre steder er Netstof ikke et rådgivningssted for hvordan man indtager stoffer. Hvis man er ung og indtager 30 genstande over en aften når man en promille der er livstruende og hvis man indtager GHB er risikoen at man får stop for vejrtrækningen – blander man de to ting bliver risikoen for overdosis bare endnu større.

Jeg kan – og vil – ikke rådgive om stoffer på denne måde. Hvis jeg begynder at anbefale noget frem for noget andet giver jeg også en vurdering af om det er ”godt” eller ”skidt” at tage og det er ikke min opgave som læge.

Hilsen

Henrik  

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Se flere spørgsmål >