Spørgsmål i Brevkassen d. 31.1.2016

Isotretinoin og hashkager

KategoriBedøvende stofferCannabisCBDEdiblesHashHHCKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunk
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde23 år

(Jeg kan se, der er lignende spørgsmål, men har ikke kunnet finde et konkret svar på lige præcis det her)

Er det skadeligt for leveren (eller andet) at spise hashkager, mens man er på Isotretinoin – evt. også hvor skadeligt det er ift. Isotretinoin og alkohol? Det skal måske også lige tilføjes, at jeg aldrig har oplevet nogen psykisk påvirkning af pillerne (eller hash for den sags skyld).

Jeg prøver selvfølgelig at skade min krop mindst muligt og vil lige høre, hvad der er dumt at udsætte den for ift. Isotretinoin (20 mg kapsler/2 gange dagligt).

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Umiddelbart er det ikke skadeligt for leveren med kombinationen Isotretinoin og cannabis.

Der er dog i sjældne tilfælde risiko for depression og selvmordstanker hvis man tager Isotretinoin og cannabis kan samtidig udløse psykiske symptomer som depressive tanker og psykose hos dem der er sårbare så kombinationen kan være risikabel men i hvor høj grad det er tilfældet kan jeg ikke finde materiale om.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >