Spørgsmål i Brevkassen d. 22.1.2020

bevidshedsudvidende stoffer-farlige eller fantastiske ?

KategoriDMTForældreKærlighedKonkrete bekymringerKrop og sundhedMDMANysgerrighedPårørendePsilocybinPsykedelika
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Min datter på snart 25 og hendes kæreste er begyndt at eksperimentere med ting som extacy, DMT og svampe. De bruger det ikke til fester, men som "bevidshedsudvidende" eksperimenter.
Som mor er jeg meget bekymret, min datters far og jeg har snakket med de unge og er enige om, at vi er meget uenige om faren ved brug af disse stoffer. De unge mener, at vi slet ikke har forstand på den slags, at farligheden er stærkt overdrevne og at de er meget fornuftige i omgangen med stofferne! Vi er meget bange for, at de pludselig får en psykose eller kommer til at tage noget forurenet eller voldsomt koncentreret stof.
 
Er det muligt at få en snak med en, som har forstand på den slags? Vi skal ikke hive de unge mennesker med på et misbrugscenter, de unge mennesker tænker at de kun har en vinkel på tingene i et misbrugscenter. Men de vil gerne være med til, sammen med min eksmand og jeg, at snakke med en "uvildig" person, som ved noget om disse ting.
Er det muligt at komme til at snakke med en person med interesse og viden om stoffer her i Østjylland ?
 
venlig hilsen
ML

Svar fra rusmiddelekspert Søren Holm

Kære ML

Hvis du skriver en mail til info@netstof.dk, så kan netstof henvise til en relevant person i Østjylland.

De bedste hilsner

Søren

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >