Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2014

Underboen ryger hash

KategoriCannabisCBDForældreHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPårørendePotSkunk
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde

Der bor en til leje i vores kælder og jeg mener at der lugter af hash i gangen, når han har haft døren åben. Han nægter at han ryger hash, når min mand  spørger ham om det.

Min datter på 11 år har sit soveværelse oven på hans lejlighed. er der risiko for at hun bliver påvirket. Der lugter ikke af hash hos hende. Er der en måde at teste luften i hendes soveværelse?

Hilsen D

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej D
Jeg vil ikke mene at der er nogen form for risiko. Det er undersøgt om man kan blive påvirket hvis man er i et rum hvor der ryges hash og der skal ryges meget og man skal være til stede i rummet før det kan måles.

Jeg ved ikke om der kan testes for hash i luften og hvem der i givet fald kan teste det men jeg ville personligt ikke bekymre mig om det. De fleste har jo rygeforbud indendørs og det kan måske henstilles til jeres lejer at han slet ikke ryger inde men kun udenfor.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >