Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2014

Underboen ryger hash

KategoriCannabisCBDForældreHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPårørendePotSkunk
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde

Der bor en til leje i vores kælder og jeg mener at der lugter af hash i gangen, når han har haft døren åben. Han nægter at han ryger hash, når min mand  spørger ham om det.

Min datter på 11 år har sit soveværelse oven på hans lejlighed. er der risiko for at hun bliver påvirket. Der lugter ikke af hash hos hende. Er der en måde at teste luften i hendes soveværelse?

Hilsen D

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej D
Jeg vil ikke mene at der er nogen form for risiko. Det er undersøgt om man kan blive påvirket hvis man er i et rum hvor der ryges hash og der skal ryges meget og man skal være til stede i rummet før det kan måles.

Jeg ved ikke om der kan testes for hash i luften og hvem der i givet fald kan teste det men jeg ville personligt ikke bekymre mig om det. De fleste har jo rygeforbud indendørs og det kan måske henstilles til jeres lejer at han slet ikke ryger inde men kun udenfor.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >