Spørgsmål i Brevkassen d. 17.12.2019

Træthed (mangel på vitamin)

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand15 år

Hej. Jeg fik taget en blødprøve her for noget tid siden, mangler stadig svar fra den. Lægen ville tjekke om jeg manglede nogle vitaminer som jeg ikke kunne indtage ( flere fra min famile mangler b12 vitaminer) har røget noget hash engang imellem. Lægen sagde at hvis de ikke kunne finde svar på om jeg manglede b12 vitaminer. Så vil han kigge om der kunne være nogle andre oversager til min træt hed. Skal jeg være bange for at han vil finde mit THC i blødet? Og sige det videre til mine forældre?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Når din læge begynder at kigge efter om der kan være andre årsager til din træthed vil han nok spørge dig til hvordan du sover og spiser og om du drikker eller tager stoffer som kan forklare trætheden og så vil han undersøge en masse forskellige ting i dit blod som viser hvordan din blodprocent er, hvordan dit stofskifte er og så videre. Normalt screener man ikke for stoffer men det kan man selvfølgelig vælge at gøre hvis der er mistanke om at det er det der er problemet.
Der er målbart hash i blodet i 3-4 døgn hvis man har røget en enkelt gang men hvis man ryger flere gange om ugen kan det være der i månedsvis.

Hvis du selv har en mistanke om at hashen gør dig træt er det enkelt at undersøge nemlig ved at holde sig fra det og så vil trætheden fortage sig.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >