Spørgsmål i Brevkassen d. 17.12.2019

Træthed (mangel på vitamin)

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand15 år

Hej. Jeg fik taget en blødprøve her for noget tid siden, mangler stadig svar fra den. Lægen ville tjekke om jeg manglede nogle vitaminer som jeg ikke kunne indtage ( flere fra min famile mangler b12 vitaminer) har røget noget hash engang imellem. Lægen sagde at hvis de ikke kunne finde svar på om jeg manglede b12 vitaminer. Så vil han kigge om der kunne være nogle andre oversager til min træt hed. Skal jeg være bange for at han vil finde mit THC i blødet? Og sige det videre til mine forældre?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Når din læge begynder at kigge efter om der kan være andre årsager til din træthed vil han nok spørge dig til hvordan du sover og spiser og om du drikker eller tager stoffer som kan forklare trætheden og så vil han undersøge en masse forskellige ting i dit blod som viser hvordan din blodprocent er, hvordan dit stofskifte er og så videre. Normalt screener man ikke for stoffer men det kan man selvfølgelig vælge at gøre hvis der er mistanke om at det er det der er problemet.
Der er målbart hash i blodet i 3-4 døgn hvis man har røget en enkelt gang men hvis man ryger flere gange om ugen kan det være der i månedsvis.

Hvis du selv har en mistanke om at hashen gør dig træt er det enkelt at undersøge nemlig ved at holde sig fra det og så vil trætheden fortage sig.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >