Spørgsmål i Brevkassen d. 22.3.2019

Rumskæv

KategoriBedøvende stofferCannabisCBDHashHHCKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPårørendePot
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand21 år

Hejsa jeg var til forfest hos nogen venner her i Fredags. De røg noget hash til forresten inden vi skulle videre i byen, jeg har så siddet sammen med dem i rummet, dog uden at ryge noget. Mit spørgsmål er, kan jeg så blive rumskæv af det? Altså har jeg så hashet i kroppen af den grund? Bare ved og sidde sammen med dem og indholdere hashen istedet for at ryge det? Og hvis ja, hvor længe har jeg det i kroppen?

Svar fra rusmiddelekspert Søren Holm

Hej

Du har sandsynligvis ikke indtaget så meget hash, at det på noget tidspunkt kunne måles i din krop. Og det vil slet ikke kunne måles længere, hvis der et gået nogle dage.

Man skal virkelig sidde i en meget tilrøget rum med store mængder røg direkte i ansigtet, hvis det skal kunne måles i en test.

Søren

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >