Spørgsmål i Brevkassen d. 12.12.2016

misbrug

KategoriAbstinenserAmfetaminBedøvende stofferCannabisFeststofferHashKonkrete bekymringerLSDPotPsykedelika
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand15 år

hey jeg har røget hash i en måned nu jeg er begyndt at få abstiner og trang til at ryge hele tiden og jeg er begyndt at tage fler stoffer som amf flæk og lsd og jeg er begyndt at høre ting og se ting og jeg er blevet en hel anden person vil gerne høre hvor skadeligt det her er? 

Svar fra Brevkasserådgiver Brevkasserådgiver

 

Hej

 

Alle euforiserende stoffer kan være skadelige. Det kan give alt fra hjerneskade, til kognitive udfordringer, til ændret personlighed, samt hallucinationer o.a. Du nævner at du er en hel anden person, samt at du ser og høre ting. Det er ret alvorlige bivirkninger, som du skal tage meget alvorlige, idet det kan medføre langvarig skade.

 

Din trang er stor og du har abstinser, jeg vil derfor anbefale dig at tale med nogen om det. Hvis du ikke kan tale med dine forældre om det, kan du her på Netstof.dk finde adresse med det Rusmiddelcenter som ligger i din kommune, hvor du vil kunne få hjælp.

 

Pas godt på dig selv og skriv endelig tilbage, hvis du skulle have brug for dette.

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Se flere spørgsmål >