Spørgsmål i Brevkassen d. 12.12.2016

misbrug

KategoriAbstinenserAmfetaminBedøvende stofferCannabisFeststofferHashKonkrete bekymringerLSDPotPsykedelika
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand15 år

hey jeg har røget hash i en måned nu jeg er begyndt at få abstiner og trang til at ryge hele tiden og jeg er begyndt at tage fler stoffer som amf flæk og lsd og jeg er begyndt at høre ting og se ting og jeg er blevet en hel anden person vil gerne høre hvor skadeligt det her er? 

Svar fra Brevkasserådgiver Brevkasserådgiver

 

Hej

 

Alle euforiserende stoffer kan være skadelige. Det kan give alt fra hjerneskade, til kognitive udfordringer, til ændret personlighed, samt hallucinationer o.a. Du nævner at du er en hel anden person, samt at du ser og høre ting. Det er ret alvorlige bivirkninger, som du skal tage meget alvorlige, idet det kan medføre langvarig skade.

 

Din trang er stor og du har abstinser, jeg vil derfor anbefale dig at tale med nogen om det. Hvis du ikke kan tale med dine forældre om det, kan du her på Netstof.dk finde adresse med det Rusmiddelcenter som ligger i din kommune, hvor du vil kunne få hjælp.

 

Pas godt på dig selv og skriv endelig tilbage, hvis du skulle have brug for dette.

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >