Spørgsmål i Brevkassen d. 13.12.2018

Min søster er afhængig af hash

KategoriBedøvende stofferCannabisHashHHCKærlighedKonkrete bekymringerKrop og sundhedPårørendePotSkunk
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde13 år

Kære brevkasse

Min lillesøster på 11 har nu røget i 7 måneder og jeg tror hun er afhængig. Jeg gide ik stikke hende til mige forældre, så hvad gør jeg ?

Svar fra rusmiddelekspert Løkke Dee Vium

 

Hej

 

Sikke et stort ansvar du står med. Samtidigt lyder det til, at du er bekymret for din søster som du kan se er ved, at blive afhængig af hash.
Du vil gerne gøre noget, men du kan måske være bange eller nervøs for mulig konsekvens både fra dine forældres side, eller fra din søster.
Der er et par muligheder, hvis du ikke vil gå til dine forældre. I så fald håber jeg, at der er andre voksne enten fra din skole eller andet familie som du nemmere kan snakke med, og de kan hjælpe dig med, at få det sagt til dine forældre.
Din søster er 11 år og de voksne er nødt til, at få af vide, at hun ryger hash sådan, at de kan hjælpe hende med det som må være svært og som måske er årsagen til, at hun ryger.

 

Jeg håber og ønsker dig alt det bedste i en meget svær situation.

 

Løkke

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde16 år

Levertal

Hejsa Jeg skal have taget levertal og blodprøve i næste uge fordi jeg skal starte på isotretinoin. Og der bliver holdt 2 fester i weekenden, så jeg ville spørge om det påvirker mine levertal meget ...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Se flere spørgsmål >