Spørgsmål i Brevkassen d. 13.12.2018

Min søster er afhængig af hash

KategoriBedøvende stofferCannabisHashHHCKærlighedKonkrete bekymringerKrop og sundhedPårørendePotSkunk
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde13 år

Kære brevkasse

Min lillesøster på 11 har nu røget i 7 måneder og jeg tror hun er afhængig. Jeg gide ik stikke hende til mige forældre, så hvad gør jeg ?

Svar fra rusmiddelekspert Løkke Dee Vium

 

Hej

 

Sikke et stort ansvar du står med. Samtidigt lyder det til, at du er bekymret for din søster som du kan se er ved, at blive afhængig af hash.
Du vil gerne gøre noget, men du kan måske være bange eller nervøs for mulig konsekvens både fra dine forældres side, eller fra din søster.
Der er et par muligheder, hvis du ikke vil gå til dine forældre. I så fald håber jeg, at der er andre voksne enten fra din skole eller andet familie som du nemmere kan snakke med, og de kan hjælpe dig med, at få det sagt til dine forældre.
Din søster er 11 år og de voksne er nødt til, at få af vide, at hun ryger hash sådan, at de kan hjælpe hende med det som må være svært og som måske er årsagen til, at hun ryger.

 

Jeg håber og ønsker dig alt det bedste i en meget svær situation.

 

Løkke

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand58 år

Muskel skader amfetamin

Kan amfetamin giver muskelskader/lammelser ? 2 venner der er mange årlige amfetamin misbrugere, har begge fået en næsten lam skrumpe arm. Det ses meget tydeligt, resten af kroppen synes rimelig nor...
Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >