Spørgsmål i Brevkassen d. 8.2.2017

Kan man blive fysisk syg efter at ha røget en joint?

KategoriAngstBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedPotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde17 år

Hej, Jeg røg i torsdags en joint for første gang. Jeg har siden da været ekstremt dårlig, med feber og opkast. Jeg kan ingenting spise og tanken om mad gør mig dårlig. Jeg er svimmel og generelt utilpas. Jeg sveder som en sindssyg, og kan ikke holde fast på min telefon af bare sved fra hænderne. Fra natten til fredag og natten til mandag sov jeg overhovedet ikke. Jeg måtte på apoteket og hente baldrian piller, og først der faldt jeg i søvn i ca 2 timer. Jeg har ikke spist ordentligt siden i fredags og maks drukket 2 små glas vand om dagen. Jeg er meget svimmel og kan ikke magte andet end at ligge i sengen. Kan man blive syg af det? Hvad kan jeg gøre?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det du beskriver er kendte symptomer på negativ effekt af cannabis: Svimmelhed, kvalme og angst (som så også giver søvnproblemer) – det er lidt længe det har varet men forhåbentlig er det overstået nu hvor jeg svarer.

Du kan jo også have fået et maveonde ved siden af at have røge cannabis men det lyder som om din krop ikke rigtigt kan tåle det.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Se flere spørgsmål >