Spørgsmål i Brevkassen d. 7.12.2021

Hvor lang tid kan hash måles

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerNysgerrighedPotSkunkSporingstiderTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand16 år

Her i går tog jeg et par sug af en all green joint (skunk tror jeg nok), men jeg er nu ret nervøs for om det kan måles af politiet. Problemet er nemmelig at jeg kører til og fra skole på min knallert, og jeg vil virkelig ikke kunne tåle at miste/få et klip i kørekørtet pga. det kan måles. Håber i kan hjælpe!

mvh

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej 

Jeg kan godt forstå at du bliver nervøs, når nu du er afhængig af at kunne bruge din knallert, og måske snart skal til at tage kørekort til bil.

Når du kun har taget et par sug af en joint, er det  efter et til to døgn ikke muligt at spore i en spyttest. Hvis politiet derimod forlanger en blodprøve er det muligt at spore hashen i nogle uger, hvilket de kan forlange hvis de har mistanke om at du er påvirket. Så hvis du kører lovligt og efter reglerne skal du ikke være bekymret.

Venlig hilsen

Morten

 

 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >