Spørgsmål i Brevkassen d. 7.12.2021

Hvor lang tid kan hash måles

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerNysgerrighedPotSkunkSporingstiderTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand16 år

Her i går tog jeg et par sug af en all green joint (skunk tror jeg nok), men jeg er nu ret nervøs for om det kan måles af politiet. Problemet er nemmelig at jeg kører til og fra skole på min knallert, og jeg vil virkelig ikke kunne tåle at miste/få et klip i kørekørtet pga. det kan måles. Håber i kan hjælpe!

mvh

Svar fra rusmiddelekspert Morten Hørup

Hej 

Jeg kan godt forstå at du bliver nervøs, når nu du er afhængig af at kunne bruge din knallert, og måske snart skal til at tage kørekort til bil.

Når du kun har taget et par sug af en joint, er det  efter et til to døgn ikke muligt at spore i en spyttest. Hvis politiet derimod forlanger en blodprøve er det muligt at spore hashen i nogle uger, hvilket de kan forlange hvis de har mistanke om at du er påvirket. Så hvis du kører lovligt og efter reglerne skal du ikke være bekymret.

Venlig hilsen

Morten

 

 

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >