Spørgsmål i Brevkassen d. 22.10.2012

hvad skal jeg gøre?

KategoriAngstBedøvende stofferCannabisDepressionHashKonkrete bekymringerPotSkunkStoffer og hverdagenTHC
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde20 år

Hej..

Jeg har igennem 2 år røget hash. i starten var det "kun" engang imellem, men efter ca. et år begyndte jeg at ryge hver dag.
jeg ryger ca. lidt over et gram om dagen.

Jeg har bl.a fået konstaretet angst, depression og er i forvejen rigtig sårbar, da jeg har haft en meget turbolent barndom med mange dødsfald.

Jeg har i de sidste par måneder prøvet at stoppe/skære ned men det kan jeg ikke uden hjælp.

Jeg har derfor kontaktet misbrugscentret i Kolding, og været til "forsamtale" hos en af deres behandlere. nu står jeg så i den situation at min misbrugsvejlder ikke har tid mere end 1 gang hver 2 månede.
Og jeg har brug for flere møder og mere hjælp.

Har du evt. nogle forslag til hvad jeg kan gøre? eller hvor jeg kan henvende mig?

Hej

Jeg synes, det lyder underligt, at du ikke kan få bedre hjælp, så jeg har skrevet til Kolding Misbrugscenter. Her er deres svar:

Hej Søren. Tak for din mail. Jeg har forhørt mig hos behandlerne, og det vækker ikke genklang nogen steder. Så der er måske tale om en misforståelse. Men hvis han/hun arbejder og eks. først kan være her efter kl. 15. eller 16, så har vi åbent torsdage til kl. 18, men de tider kan godt være optaget, så det kan give lidt ventetid på samtaler. Vi har både individuelle samtaleforløb ligesom vi tilbyder gruppebehandling bl.a. i f.t. hashproblematikker. Jeg synes du skal henvise ham/hende til at tage kontakt til os igen, så vi kan få evt. misforståelser rettet.

Venlig hilsen Kiss Jacobsen

Afdelingsleder, Kolding Misbrugscenter El-vej 2A 6000 Kolding Telefon 79 79 76 00

 

Jeg tror måske, der er tale om en misforståelse eller en fejl, så jeg vil råde dig til at kontakte dem igen.

vh. Søren

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Se flere spørgsmål >