Spørgsmål i Brevkassen d. 22.10.2012

hvad skal jeg gøre?

KategoriAngstBedøvende stofferCannabisDepressionHashKonkrete bekymringerPotSkunkStoffer og hverdagenTHC
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde20 år

Hej..

Jeg har igennem 2 år røget hash. i starten var det "kun" engang imellem, men efter ca. et år begyndte jeg at ryge hver dag.
jeg ryger ca. lidt over et gram om dagen.

Jeg har bl.a fået konstaretet angst, depression og er i forvejen rigtig sårbar, da jeg har haft en meget turbolent barndom med mange dødsfald.

Jeg har i de sidste par måneder prøvet at stoppe/skære ned men det kan jeg ikke uden hjælp.

Jeg har derfor kontaktet misbrugscentret i Kolding, og været til "forsamtale" hos en af deres behandlere. nu står jeg så i den situation at min misbrugsvejlder ikke har tid mere end 1 gang hver 2 månede.
Og jeg har brug for flere møder og mere hjælp.

Har du evt. nogle forslag til hvad jeg kan gøre? eller hvor jeg kan henvende mig?

Hej

Jeg synes, det lyder underligt, at du ikke kan få bedre hjælp, så jeg har skrevet til Kolding Misbrugscenter. Her er deres svar:

Hej Søren. Tak for din mail. Jeg har forhørt mig hos behandlerne, og det vækker ikke genklang nogen steder. Så der er måske tale om en misforståelse. Men hvis han/hun arbejder og eks. først kan være her efter kl. 15. eller 16, så har vi åbent torsdage til kl. 18, men de tider kan godt være optaget, så det kan give lidt ventetid på samtaler. Vi har både individuelle samtaleforløb ligesom vi tilbyder gruppebehandling bl.a. i f.t. hashproblematikker. Jeg synes du skal henvise ham/hende til at tage kontakt til os igen, så vi kan få evt. misforståelser rettet.

Venlig hilsen Kiss Jacobsen

Afdelingsleder, Kolding Misbrugscenter El-vej 2A 6000 Kolding Telefon 79 79 76 00

 

Jeg tror måske, der er tale om en misforståelse eller en fejl, så jeg vil råde dig til at kontakte dem igen.

vh. Søren

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Se flere spørgsmål >