Spørgsmål i Brevkassen d. 16.1.2015

hjælp

KategoriBedøvende stofferCannabisForældreHashKærlighedKonkrete bekymringerPårørendePotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde41 år

 Hej jeg hedder Mette og jeg har en søn der ryge hash og jeg godt hjælp ham med at stop med at ryge hash hvordan kan jeg hjælp ham?

min søn er 17 år

Svar fra Brevkasserådgiver Brevkasserådgiver

Hej
Tak for din mail. Vi bestræber os normalt på at svare hurtigst muligt på mails, så jeg skal undskylde den lange "ventetid".

Der er flere måder, hvorpå du kan hjælpe din søn. Det vil være en god idé at tage kontakt til din hjemkommunes Rusmiddelcenter, hvor i vil blive guidet hen til den rette behandling til ham. Flere kommuner deler behandlingen op ift alder (under og over 18 år), men dette vil de kunne hjælpe dig med. Ofte er det også muligt for pårørende at kunne få nogle støttende samtaler, idet det også er en psykisk belastning for dem som er rundt om forbrugeren.
Som almene råd, er det vigtigt at man som pårørende er meget tydelig i sit sprog, at man sætter nogle tydelig grænser for hvad man vil være med til og overholde dem, at man møder den unge med en ikke dømmende tilgang, men med en forstående for at det er en svær situation og at der skal hjælp til udefra, idet det ofte kan være lidt nemmere at tale og arbejde med en, som ikke har følelserne med i forholdet.

Du vil her på Netstof.dk, kunne finde adresse og tlf til Rusmiddelcenteret i din hjemkommune.

Jeg ønsker både dig og din søn, al mulig held og lykke. Du er naturligvis velkommen til at skirve igen.

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Pige / kvinde30 år

Cbd m. under 0.2% thc

Hej😊 Jeg har røget hash hver eneste dag i over 15 år, men da jeg fik kørekort, tog jeg en kold tyrker, og jeg har ikke røget hash i 1 år og 4 måneder nu. Forleden dag fortalte en veninde mig om cb...
Se flere spørgsmål >