Spørgsmål i Brevkassen d. 8.10.2019

Hashpsykose

KategoriBedøvende stofferCannabisCBDEdiblesFuckupsFuckupsHashHHCKrop og sundhedPot
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde21 år

Hej,

Jeg er en pige på 21 år som i weekenden synes det kunne være sjovt at spise hjemmebagt hashkage. Jeg fik det rigtig dårligt og kastede op og har sovet i 2 dage nu. Jeg er meget nervøs eftersom jeg har hørt der er nogle som ikke bliver sig selv igen og som får problemer med psyken. Jeg har det bedre men er stadig lidt træt. Det er anden gang jeg har prøvet det med 3 års mellemrum. Og jeg gør det ALDRIG igen. 

Men jeg skal passe et arbejde og skal studere til Februar. Ville høre om i kan rådgive mig til hvad jeg skal gøre, da jeg er nervøs og ikke ved hvem jeg skal kontakte, da det er ulovligt. 

Mvh en nervøs pige 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Det lyder som om at du har fået en cannabisoverdosis og er ved at komme igennem den.

Problemet med hash i mad er at man ikke kan se hvor meget man får og måske den som laver det heller ikke er klar over hvor meget THC der kommer i kagen. Når man så får alt for meget så optages det fra maven over tang tid så overdosen kan nå at blive ret stor og langvarig.
Du kommer nok ikke til at mærke mere til det efter 1-2 dage mere. Jeg kan kun støtte at du holder dig fra det

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >