Spørgsmål i Brevkassen d. 27.2.2019

Hash og bil

KategoriBedøvende stofferCannabisCBDHashHHCNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftest
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand25 år

Hvis jeg som mand har røget hash næsten hver dag i flere år. Med en vægt på Ca. 68kg 184 cm høj og højt stofskifte. Hvor længe går der før jeg må kører bil hvis jeg ville tage kørerkort.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det er lidt svært at sige hvor lang tid der skal gå. Vi har tidligere set at folk som har røget i weekenden er blevet taget med cannabis i blodet om mandagen så der kan være rester i et stykke tid.

Generelt kan man sige at der er stor forskel på at ryge en gang hvor man kan regne med at cannabis ikke kan måles i løbet af 1-2 døgn i forhold til at ryge dagligt hvor der kan måles cannabis i mange uger efter at man er holdt op.

Dertil kommer at du sandsynligvis vil have lidt uro og abstinenser i nogle uger hvor det heller ikke er godt at køre så jeg vil sige at du skal vente et par måneder før du går i gang med at tage kørekort.

Hilsen
Henrik  

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >