Spørgsmål i Brevkassen d. 27.2.2019

Hash og bil

KategoriBedøvende stofferCannabisCBDHashHHCNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftest
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand25 år

Hvis jeg som mand har røget hash næsten hver dag i flere år. Med en vægt på Ca. 68kg 184 cm høj og højt stofskifte. Hvor længe går der før jeg må kører bil hvis jeg ville tage kørerkort.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det er lidt svært at sige hvor lang tid der skal gå. Vi har tidligere set at folk som har røget i weekenden er blevet taget med cannabis i blodet om mandagen så der kan være rester i et stykke tid.

Generelt kan man sige at der er stor forskel på at ryge en gang hvor man kan regne med at cannabis ikke kan måles i løbet af 1-2 døgn i forhold til at ryge dagligt hvor der kan måles cannabis i mange uger efter at man er holdt op.

Dertil kommer at du sandsynligvis vil have lidt uro og abstinenser i nogle uger hvor det heller ikke er godt at køre så jeg vil sige at du skal vente et par måneder før du går i gang med at tage kørekort.

Hilsen
Henrik  

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >