Spørgsmål i Brevkassen d. 24.9.2012

Hash for første gang

KategoriAngstBedøvende stofferCannabisFuckupsHashPotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand

Hej 
 
jeg røg hash for første gang igår. Jeg inhalerede 2 små gange og blev ikke skæv. min mor havde forinden fortalt mig at man kunne blive sindsyg.
 
Nu sidder jeg her dagen efter og har det meget mærkeligt, jeg kunne ikke forkusere på mine lektier og tænker over min vejrtræning hele tiden. Jeg læste at man kunne få angst af at ryge. så nu tror jeg det er dét. for jeg er bange det følges mærkeligt i maven. og har en nevøs stemme, ved ikke om jeg skal fortælle det til nogen?
 
kan jeg være syg efter 2 sug for første gang? hjælp mig jeg er bange.
 
hilsen 16 årlig dreng

Svar fra psykolog Eric Allouche

Hej med dig
 
Nej, man kan ikke blive syg bare efter 2 sug hash. I hvert fald ikke alvorligt syg. Nogle mennesker er mere følelsomme end andre og kan få større effekter af meget få mængder. Men man kan ikke blive sindssyg eller få alvorligt angst af 2 sug hash.
 
Så, som jeg ser det, hvis du har du fået det mærkeligt, så er det mest fordi du har kørt dig selv op.
 
Jeg forestiller mig at du er igen dig selv i dag. Hvis ikke, skriv igen og fortæl mig hvordan du har det, så ser vi hvad det kunne være.
I øvrigt, hvis du faktisk er meget følelsom overfor hash, så synes jeg at du skal tage det alvorligt og holde dig lang væk fra det fremover.
 
Mvh
Eric

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >