Spørgsmål i Brevkassen d. 20.7.2020

Hash

KategoriBedøvende stofferCannabisEdiblesHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunkSporingstider
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra15 år

hej jeg er en dreng på 15 år 

jeg har ryget meget hash ca 50-60 gange. men er stoppet nu det er ca 2-3 uger siden sidste gang jeg gjore det men nu skal jeg have en blodprøve få at se om jeg har algi. måler de også om jeg har hash i pøldet få så er det noget lort? er meget bekrymret over det.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Man måler ikke alt muligt når man checker for allergi så de måler ret sikkert ikke cannabis i blodet uden at snakke med dig om det.

Hvor længe man kan måle cannabis i blodet afhænger af hvordan og hvor længe man har røget. Man kan måle cannabis ved en blodprøve i 1-2 dage hvis man ryger 1 gang og i flere dage til måneder, hvis man ryger dagligt i noget tid.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >