Spørgsmål i Brevkassen d. 17.2.2016

Hash

KategoriBedøvende stofferCannabisEdiblesHashHHCKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand16 år

Hey, Jeg har i en længere periode overvejet, at prøve at ryge hash. Så nu har min veninde og jeg aftalt at det skal vi gøre! Jeg har dog nogle spørgsmål, som jeg håber at i kan besvare. Ville det gå meget udover min skole/gym hvis jeg prøvede det en gang? Hvor lang tid ville jeg være påvirket? Ville i sige, at det ville være virkelig dumt hvis jeg prøvede det en gang? I forhold til at jeg går i folkeskole og snart skal på gymnasie. Tak på forhånd.

Svar fra Brevkasserådgiver Brevkasserådgiver

Hej

Tak for din mail.
Inden jeg svare på dine spørgsmål, har jeg lyst til at stille dig et spørgsmål:) Hvorfor har du lyst til at prøve at ryge hash?

Hvis du kun ryger en enkelt gang og måske endda kun nogle sug, vil det ikke gå ud over din skolegang. Hvor længe du er skæv er meget forskelligt, men oftest ml 1-4 timer. Du vil have Thc i kroppen  efterfølgende, men dog uden at være direkte påvirket.
Du spørger om jeg synes det er dumt du prøver at ryge denne ene gang. Det er svært at svare på. Ved nogen skal der kun en gang til, så er de "fanget" i et forbrug af en eller anden omfang. For andre er det at prøve det, rigelig til at vide at "det skal jeg ikke mere". Men som først nævnt, tænker jeg at du skal stille dig selv spørgsmålet: "Hvorfor prøve at ryge hash?"

Håber at du kan bruge mit svar, ellers er du meget velkommen til at skrive igen

Pas godt på dig selv

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Dreng / mand27 år

Panik angst sertralin og skunk

Hej jeg er en mand på 27 år der får 150mg sertralin mod panik angst hvilket hjælper utroligt meget men jeg har tidligere godt kunne lide at nyde lidt skunk en lørdag en gang i måneden, men det var ...
Se flere spørgsmål >