Spørgsmål i Brevkassen d. 6.11.2012

hash

KategoriBedøvende stofferCannabisEnsomhedHashPotSkunkTHCTrivsel i hverdagenVenskab
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

hej.

jeg er selv ude i et misbrug og jeg ved ikke hvorsdan jeg skal komme ud af det mange af mine venner som ikke ryger hash prøver og hjælpe mig hele tiden og før gad jeg ikke og have deres hjælp men nu har jeg gået og tænkt meget over det og vil gerne ud af det igen men det er svært og har også mistet mange venner pågrund af mit misbrug hvad skal jeg gøre for og komme ud af det igen?

Hej

Jeg vil først og fremmest opfordre dig til at kontakte en lærer eller en anden voksen, som du har tillid til. Fortæl den voksne, at du gerne vil have hjælp til at komme ud af dit misbrug. Spørg den voksne om hjælp til at undersøge de muligheder, der er i din kommune for at få hjælp.

Udover at søge hjælp fra andre kan du også selv gøre nogle ting.

Du skal beslutte dig 100% for, at du ikke længere vil ryge hash eller tage andre stoffer. Tit er man lidt i tvivl og vil gerne fortsætte lidt endnu eller ryge nogle gange.

Du skal være mere sammen med de venner, du har, der ikke ryger hash. Du kan tage kontakt til de venner,du har miste på grund af dit hashforbrug.

Du skal søge støtte hos de voksne, du har tillid til.

Du kan begynde at gå til sport eller dyrke motion sammen med nogle af dine venner.

Du kan vælge ikke længere at være sammen med de venner, der ryger hash.

Skriv alle dine grunde til ikke længere at ryge hash ned på et stykke papir. Hver gang du finder på en "undskyldning" for at ryge, så skriver du også den ned på et stykke papir. Kig på dine undskyldninger og se hvad der får dig til at ryge, selvom du gerne vil stoppe. Skriv hvorfor dine "undskyldninger" ikke holder ned under dine "undskyldninger" og tal med andre om hvordan du har det og hvad du tænker.

Håber du kan bruge mit svar.

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Se flere spørgsmål >