Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

Hash

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Jeg, kære læge. Jeg har en ven som har fået noget hash for første gang gennem en vandpibe, og han er har et par spørgsmål: 

1. Kan man godt hos lægen få testet om man har fået noget hash gennem vandpiben, hvis ja, kan det så godt nemlig blive mellem patient og læge(da han kun er 16) 

2. Han vil i fremtiden gerne være politibetjent, kan man så godt i fremtiden om 5-6 år se fx. i blodet eller i kroppen at han har prøvet at ryge hash? 

3.Han har kun fået det den ene gang, og er ikke i tvivl om at det var den sidste, men han er bange for at han bliver afhængig, altså man kan vel ikke blive det ved første gang vel? 

Nogle af hans spørsmål kan godt være mærkelige, men jeg håber at du vil svare på alle, tak.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej  

Det lyder som om du har fået en solid overdosis af cannabis. Du har ikke nogen tolerance for cannabis og ryger så en stor dosis.  

Du har haft psykiske følger som forestillingen om løven at dit hoved bliver lille og masser af fysiske bivirkninger som har med appetitten, musklerne og følesansen at gøre og du har haft bivirkninger i flere dage efter.  

De effekter du har haft burde klinge af i løbet af nogle dage men det virker som om du har haft en voldsommere reaktion end de fleste. Du skriver ikke om du havde drukket alkohol inden men det kan give en forværring af forgiftningen. 

Jeg vil ikke anbefale dig at prøve cannabis igen og du bør snakke med dem der lavede jointen om hvad det var for noget cannabis de havde skaffet og om der var nogle af dem der blev syge. 

Hvis det ikke bliver bedre meget snart bør du søge læge. Han har tavshedspligt så det får ikke nogen konsekvenser for din uddannelse.

 

Hilsen

Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >