Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

Hash

KategoriBedøvende stofferCannabisHashNysgerrighedPotSkunkSporingstiderStoftestTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Jeg, kære læge. Jeg har en ven som har fået noget hash for første gang gennem en vandpibe, og han er har et par spørgsmål: 

1. Kan man godt hos lægen få testet om man har fået noget hash gennem vandpiben, hvis ja, kan det så godt nemlig blive mellem patient og læge(da han kun er 16) 

2. Han vil i fremtiden gerne være politibetjent, kan man så godt i fremtiden om 5-6 år se fx. i blodet eller i kroppen at han har prøvet at ryge hash? 

3.Han har kun fået det den ene gang, og er ikke i tvivl om at det var den sidste, men han er bange for at han bliver afhængig, altså man kan vel ikke blive det ved første gang vel? 

Nogle af hans spørsmål kan godt være mærkelige, men jeg håber at du vil svare på alle, tak.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej  

Det lyder som om du har fået en solid overdosis af cannabis. Du har ikke nogen tolerance for cannabis og ryger så en stor dosis.  

Du har haft psykiske følger som forestillingen om løven at dit hoved bliver lille og masser af fysiske bivirkninger som har med appetitten, musklerne og følesansen at gøre og du har haft bivirkninger i flere dage efter.  

De effekter du har haft burde klinge af i løbet af nogle dage men det virker som om du har haft en voldsommere reaktion end de fleste. Du skriver ikke om du havde drukket alkohol inden men det kan give en forværring af forgiftningen. 

Jeg vil ikke anbefale dig at prøve cannabis igen og du bør snakke med dem der lavede jointen om hvad det var for noget cannabis de havde skaffet og om der var nogle af dem der blev syge. 

Hvis det ikke bliver bedre meget snart bør du søge læge. Han har tavshedspligt så det får ikke nogen konsekvenser for din uddannelse.

 

Hilsen

Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >