Spørgsmål i Brevkassen d. 26.8.2013

Hæren og den dejlig Cannabis plante

KategoriCannabisForbrug eller misbrugHashNysgerrighedPotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand15 år

Hej, jeg har røget ca 2 joints altså under 1 gram Hash på en strækning på lidt over en månede, hvis jeg stopper nu, hvor lang tid går der så før min krop er så den var før, og har det ændret min krop til noget svagere. Og hvis ja hvordan? Jeg vejer 92 og er godt bygget og muskuløs, Jeg går meget op i detaljerne og vil gerne i hæren derfor spørger jeg, dejlig side i har og tak på forhånd. Problemet er at jeg godt kan lide at ryge hash, men jeg har ikke et behov for det, så vis jeg ryger engang imellem, hvilke konsikvenser for det så over længere sigt.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Der går 1 – 2 dage før cannabis er helt ude af kroppen når du kun ryger en enkelt gang men langt det meste er væk første dag. Alt hvad man påvirker kroppen med, ændrer den i en periode men der sker som regel ikke permanente forandringer med mindre man er meget sårbar eller har taget meget stof som du kan se i andre svar her på siden.
Det er jo altid en vurdering, hvad man kan tillade sig at gøre men et godt råd i denne sammenhæng, hvis du gerne vil i hæren og går meget op i hvordan din krop har det så er det måske bare en god ide at lade det ligge om ikke andet fordi hash stadig er ulovligt.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >