Spørgsmål i Brevkassen d. 26.8.2013

Hæren og den dejlig Cannabis plante

KategoriCannabisForbrug eller misbrugHashNysgerrighedPotSkunkTHCViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand15 år

Hej, jeg har røget ca 2 joints altså under 1 gram Hash på en strækning på lidt over en månede, hvis jeg stopper nu, hvor lang tid går der så før min krop er så den var før, og har det ændret min krop til noget svagere. Og hvis ja hvordan? Jeg vejer 92 og er godt bygget og muskuløs, Jeg går meget op i detaljerne og vil gerne i hæren derfor spørger jeg, dejlig side i har og tak på forhånd. Problemet er at jeg godt kan lide at ryge hash, men jeg har ikke et behov for det, så vis jeg ryger engang imellem, hvilke konsikvenser for det så over længere sigt.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Der går 1 – 2 dage før cannabis er helt ude af kroppen når du kun ryger en enkelt gang men langt det meste er væk første dag. Alt hvad man påvirker kroppen med, ændrer den i en periode men der sker som regel ikke permanente forandringer med mindre man er meget sårbar eller har taget meget stof som du kan se i andre svar her på siden.
Det er jo altid en vurdering, hvad man kan tillade sig at gøre men et godt råd i denne sammenhæng, hvis du gerne vil i hæren og går meget op i hvordan din krop har det så er det måske bare en god ide at lade det ligge om ikke andet fordi hash stadig er ulovligt.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >