Spørgsmål i Brevkassen d. 30.4.2013

Forhold med hash

KategoriCannabisHashKonkrete bekymringerPotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde18 år

Mig og min kæreste har fundet sammen igen efter et brud pga hashen tog overhånd får ham.

Han har indset at han har et misbrug, og da han gik fra min faldt det hele bare sammen og han røg mere. Nu er han startet på misbrug centre, fordi han har brug for hjælp til at komme ud af det, og har sagt til ham at jeg er stolt af ham og er glad for at vi nu få et forhold igen!

Han har røget pga han er ADHD, og har ikke kunne finde ro og sove om natten, så han fandt ud af at det hjalp når han røg! I starten havde jeg det fint nok fordi han stadig var sig selv og var rolig. Men til sidst var han vred hele tiden, og ville slet ikke ses med mig, fordi han hellere ville ryge med hans venner. Men han har nu indset at han gerne vil stoppe så han ikke mister mig en gang til. Og det er jeg meget glad for! 

Men nu hvor han er igang med at stoppe har jeg virkelig svært ved at se hvad jeg kan gøre? Vi har prøvet at "glemme" han er i et misbrug og bare leve i vores forhold, men det er virkelig svært for mig! Fordi jeg aner ikke hvor jeg har ham henne, og ved at jeg ikke helt kan stole på ham, fordi når han er sammen med hans venner ryger de, og vil hellere dem ind mig til tider. Har fået af vide at han vil få humørsvinger, men synes det er voldsomt! Fordi så er han ih så sød og kærlig osv, og det næste øjeblik hader han mig og vil mig slet ikke og jeg kan bare skride!

Så har virkelig svært ved vide hvornår han mere ting og hvornår han ikke gør? Hvornår tager hashen over og kan den få ham til at sige de ting? Og hvad skal jeg gøre når han siger sådan nogle ting? Fordi når han har sagt at han ikke vil mig mere, så går der et par dage også mener han det ikke alligevel! og det ødelægger bare vores forhold helt vildt!

Aner ikke noget om hvordan hashen virker på ham, hvad han går igennem, hvad jeg kan gøre, og hvornår han mener ting og hvornår han ikke gør? Er det hashen der snakker eller ham selv? 

Håber jeg kan få hjælp! 

Svar fra psykolog Eric Allouche

Hej

Du må undskylde at det har taget mig så lang tid at besvare dit spørgsmål, men jeg havde ikke ret meget at tilføje ift det som Lone svarede til dig i pårørende brevkassen.

Så nu skriver jeg mere for at høre hvordan det er gået siden du skrev for ca. en måneds tid siden. Har du fået det bedre med din kæreste eller har I stadig de samme problemer?

Bedste hilsner

Eric

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >