Spørgsmål i Brevkassen d. 22.4.2019

Flirt ryger

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKærlighedKonkrete bekymringerPårørendePotSkunkTHCVenskab
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde18 år

Hej. 

Der er en dreng jeg godt kan lide og vi snakker rigtig godt samme.  Men han ryger ritig mange joints og hash, hver dag. Og jeg ryger ikke selv. Derfor ved jeg ikke om jeg bare burde stoppe kontakten til ham, så jeg ikke selv begynder. Fordi det er også svært at være sammen med ham, fordi han ryger hele tiden sammen med sine venner, også alene. Og han er hele tiden påvirket. 

Håber der er nogle der kan hjælpe eller har været ude for det samme som har nogle tips. 

Tusind tak. 

Svar fra rusmiddelekspert Løkke Dee Vium

 

Hej

 

Der er ikke noget mere fantastik at have en flirt – særlig når det er en man taler meget godt med om alt muligt. Det lyder til at I både kan tale om svære og mere hverdagsting sammen og at I har en meget god forståelse af hinanden.

Vigtigst af alt er, at du passer godt på dig selv og ikke begynder at ryge for, at kunne være sammen med ham.

Det lyder til, at han ryger ret meget og hele tiden både alene og sammen med vennerne.
Gad vide om du vil kunne tage snakken med ham omkring dine tanker på hans røgforbrug og der være ærlig, at du gerne vil være sammen med ham, men helst når han ikke er akut påvirket (1-2 timer efter han har røget). Så kunne det være, at han ville være med til, at ændre lidt på det sådan, at I kunne holde fast i jeres venskab og de mange gode snakke.

 

Jeg håber at svaret er med til at give dig mod til, at få talt med ham omkring, hvordan I fremadrettet skal se hinanden og hvad dine krav er til, at være sammen med ham.

 

De bedste hilser

 

Løkke

 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Dreng / mand20 år

hashmisbrug

Hej, jeg var sammen en pige i 3 uger ,hun elskede mig og jeg elskede også hende ,men jeg vidste også ik at hun har et hashmisbrug ,altså hun ryger hver dag om aftenen fordi hun siger at jeg kan ikk...
Se flere spørgsmål >
Netstof gruppechat

Gruppechat hver torsdag

00
Dag
00
Time
00
Min
00
Sek
På torsdag kl 19:30 kan du igen chatte med jævnaldrende om stoffer. Skal du ha' en SMS når chatten åbner? Så tilmeld dig en anonym SMS-notifikation.
Læs mere >