Spørgsmål i Brevkassen d. 25.9.2013

Blev syg af hash

KategoriBedøvende stofferCannabisFuckupsFuckupsHashPotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde17 år

Hej,

Jeg røg hash igår (tiradag) det var min første gang. Jeg kan ikke huske så meget fra det udover jeg ikke kunne gå lige, jeg brækkede mig og syntes at det var virkeligt ubehageligt idet jeg ingen kontrol havde over min krop, kunne godt tænke klart hvad bare ingen kontrol, det gjorde mig bange. Da jeg vågnede op dagen efter havde jeg det så dårligt, jeg brækkede mig og mit hovedet kører bare rundt. Jeg vil gerne hører om jeg ikke kan tåle det, eller om det er normal reaktion for en som mig?

Jeg er ihverfald helt 100 % sikker på at jeg aldrig nogensinde skal røre det igen. 

Hilsen 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Du har haft det man kalder et ’dårligt trip’. Alle stoffer som man tager for at få en ruseffekt har også krafige bivirkninger og vi er følsomme for bivirkningerne på forskellig måde. Når man ryger hash ved man ikke hvor meget man får og hash er sammensat af op til 70 forskellige elementer som kan variere.
Cannabis har en psykedelisk effekt og det ændrer tidsopfattelsen ud over at det påvirker store dele af hjernen inklusive de centre der styrer bevægelserne og det kan forklare det der skete med dig. Du fik så til gengæld ikke de positive effekter så det endte med at være en dårlig oplevelse.
Som jeg har skrevet andre steder i Netstof så demonstrerer det at du får en dårlig oplevelse at du er følsom for cannabis og det er en god beslutning at holde dig fra det.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Hash

Min datter på 16 har desværre fået nogle venner der ryger puffbars og hash. Hun synes det et helt normalt at ryge hash. Hun har ADHD umedicineret og får Sertralin for angst. En aften tog hun på tur...
Pige / kvinde17 år

er det normalt eller en hashpsykose?

nu er det 3 dage siden jeg sidst har røget, og der fik jeg en lille green out. men det er som om det ikke er helt gået væk og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. jeg har fået så meget angst de sidste ...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >