Spørgsmål i Brevkassen d. 28.11.2014

Allergi overfor hash og stoffer

KategoriBedøvende stofferCannabisFeststofferKokainKonkrete bekymringerKrop og sundhedLSDMDMAPotPsykedelika
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand17 år

Hej, jeg er en dreng på 17 der siden jeg var 13 har røget en del hash, og jeg har altid haft et problem med at jeg ofte får dårlig mave når jeg ryger, og en gang knækkede jeg mig også regelmæssigt, men det er ikke et problem længere… Men jeg har tænkte på om dette kan være en form for allergi over for hashen?

Desuden har jeg i det sidste års tid taget forskellige stoffer (kokain, MDMA, og LSD.), men hver gang jeg har indtaget det, har jeg det for fedt de i et godt stykke tid, men jo mere jeg tager, og jo længere ud på natten vi kommer, så får jeg det pludselig dårligt, hvilket hver gang resulterer i opkast og hallucinationer. Det skal dog siges at så snart jeg har knækket mig, så har jeg det rimelig fint igen, og fyrer rundt, indtil jeg så skal knække mig igen, og sådan bliver det ved ofte en 3-4 gange på en aften. 

Men anyway, mit formål med spørgsmål er om man kan have allergi over for stoffer og/eller hash?

Mvh. Forbrugeren 

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej Forbruger

Som direkte svar på dit spørgsmål så – ja. Man kan blive allergisk overfor alle typer medicin og kemi som man indtager. Men det lyder mere som om du har bivirkninger og overdoserer på alt det du blander sammen.

Det er aldrig nogen god ide at blande stoffer sammen og hvis man gør stiger risikoen for at det giver problemer af den ene eller anden art.

Som du også vil kunne se på andre svar jeg har givet her på sitet, kan det give problemer at ryge hash når man er i pubertet, på den måde at man kommer til at fungere dårligere end man ellers ville have gjort. Det er ikke noget man mærker som sådan men man kan måle det på hvad man ville have forventet 10 år efter – også selvom man er holdt op. det skyldes at hjernen udvikles maksimalt i puberteten og hash mere end nogle gange om ugen forstyrrer den proces.

Hilsen
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

Måske psykose

Hej brevkasse, jeg har røget cirka 5 gange i hele mit liv med langt tid mellem hver gang, her for 5 dage siden tog jeg et par sug af en joint og nu føler jeg stadig rusen bare mildere, jeg får tit ...
Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Se flere spørgsmål >