Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

Abstinenser

KategoriBedøvende stofferCannabisHashKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighedPotSkunkTHC
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand

Jeg røg hash for første gang for fire dage siden. En ven og jeg delte en joint. Jeg havde det rigtig godt og rusen var fantastisk. Jeg har ikke røget siden.

De første to dage efter var jeg sløv og bagskæv. Da den følelse så forsvandt, fik jeg en nat med næsten ingen søvn, fordi jeg var meget urolig, drømte meget kraftigt. Næste nat sov jeg fint, fordi jeg havde taget noget hostesaft med sløvende virkning (jeg har været småforkølet gennem hele processen). Så igen i nat kunne jeg dårligt sove for uro. Jeg er svimmel, har hovedpine, er urolig og uoplagt.

Kan det være rigtigt at jeg har det sådan efter kun én gang rygning? Hvor længe vil sådan noget her vare?

-Anders

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej Anders

Vi ved at hash som andre stoffer kan udløse en psykotisk tilstand (hashpsykose) hos mennesker der er følsomme. Det du beskriver er ikke en psykose i regulær forstand men i hvert fald en psykisk / fysisk reaktion hvor der er elementer af det.

Hvis man er følsom overfor de negative virkninger af et stof kan denne effekt komme med det samme og den vil normalt klinge af i løbet af en uges tid på samme måde som hvis man ikke tåler en type medicin.

Det kan være et tilfælde at du har det som du har det men hvis det var mig ville jeg holde mig fra det fremover for er du følsom, så vil du sandsynligvis også reagere negativt næste gang.

Hilsen

Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde21 år

Kan man blande ADHD medicin med coke?

Hvis man tager ADHD medicin ( elvanse ) for en adhd diagnose, kan der så komme alvorlige konsekvenser hvis man tager coke oven i, bare en enkelt gang? Hvad ville der ske? Hvad hvis man stoppede ADH...
Se flere spørgsmål >