Spørgsmål i Brevkassen d. 18.6.2015

hjelp til at komme ud af benso

KategoriBedøvende stofferBenzodiazepinerNysgerrighedOpioiderViden
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand36 år

jeg har haft et problem med benzodiazapiner i cirka 20 år, og er tilmeldt et misbrugs center hvor jeg får noget metadon som er det eneste de kan hjelpe med, men jeg vil meget gerne have hjelp til at komme ud af mit benzo misbrug. jeg har spurt min læge om hjælp men uden held. hvad skal man gøre få at blive hjulpet ud af de skide benzodiazapiner????

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Det er jo ikke helt let at lægge det til side når man har fået det i mange år men heller ikke umuligt. Jeg forstår ikke at der ikke er nogen som vil hjælpe dig – især ikke hvis de selv har givet dig dem.

Nogle misbrugscentre har den opfattelse at de kun skal hjælpe folk af med stoffer som er købt illegalt og det forstår jeg slet ikke.

I sidste ende kan du jo så blive nødt til at gøre det selv og så er det godt med noget vejledning. Heather Ashton som var læge i England lavede et manual som mange benytter (også mange læger selvom det grundlæggende er hjælp til selvhjælp)

Du kan finde materialet og meget andet nyttig viden her: http://benzoinfo.dk/cha/

Mange hilsner
Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Pige / kvinde57 år

Min søn bruger tramadol ca 4 piller pr dag

Hvad kan jeg gøre for at hjælpe – han tager dem mest til nat – vi har prøvet udtrapnong gennem lægen – men de tog han kørekort – det skal han bruge tul sit job – så ha...
Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Se flere spørgsmål >