Spørgsmål i Brevkassen d. 29.6.2019

Aplrazolam

KategoriBedøvende stofferBenzodiazepinerKonkrete bekymringerKrop og sundhedNysgerrighed
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraPige / kvinde15 år

Hej jeg er en pige på 15 år Jeg får angst i hvert i fald 1 gang om dagen, hvor jeg bliver svimmel, svære ved at trække vejret. Også får jeg negative tanker som hvorfor man overhovedet er i live. Jeg vil høre om der var risiko for at dø af 0.5-1mg alprazolam?

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej
Det lyder ubehageligt med de mange angstanfald så jeg håber at du får hjælp for det! Alprazolam tilhører den gruppe af stoffer man kalder benzodiazepiner og som er sløvende og afhængighedsskabende.

Man dør ikke af ½ mg Alprazolam men hvis man tager det i et stykke tid bliver man let afhængig af det. Hvis det ikke bruges rigtigt i samarbejde med en læge kan man få større problemer med angst efter noget tid.

Så angstproblemer skal man have hjælp til og det er ikke nødvendigvis medicin.

Hilsen
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Dreng / mand22 år

Cart pen eller skyfall

Hvad er en tilgængelig version af thc e-væske som ikke består af syntetiske cannabiodier og andre kemikalier ...
Pige / kvinde15 år

Projekt

Hejsa, Jeg fik anbefalet denne hjemmeside til et gruppeprojekt om rusmidler. Vi kunne godt tænke os at høre om der er forskel på hvordan rusmidler påvirker piger og drenge? ...
Pige / kvinde15 år

Spørgsmål til projekt

Hej vi er 2 piger der laver projekt, og vi har et spørgsmål som lyder på “er der forskel på hvordan rusmidler påvirker drenge og piger” Håber i vil svare 🙂 ...
Se flere spørgsmål >