Spørgsmål i Brevkassen d. 26.9.2012

svært ved og gennemføre aktivering

KategoriAndre stofferDepressionKrop og sundhedStoffer og hverdagenTrivsel i hverdagen
Se svar
kommentar

Spørgsmål fra

Hej jeg er 23 år kommer på misbrugcenteret og har været i misbrug siden jeg var 15. Har været stoffri indtil for nyelig da jeg fik tilbagefald. Jeg får hele tiden depressioner? I perioder har jeg det godt men så kommer de her nedture. Har svært ved og tage mig sammen og gennemføre noget. har været på plejehjem et halvtår hvilket jeg var meget glad og stolt af. Men så valgte jeg og gå fra kæresten, fordi jeg troede jeg ikk elskede ham mere, og konstant får og vide jeg har fortjent bedre af folk og bla bla bla bare fordi jeg er en flot pige. Men det har åbenbart påvirket mig for gik fra ham og det resulterede i at jeg gik helt ned, fik tilbagefald og mistede min praktik på plejehjemmet og skar i mig selv. Har dog fået kæresten tilbage igen. Men nu et endnu nederlag, og kommunen presser på for og få mig igang igen, og har. Taget mine penge. Og jeg kan ikk ta mig sammen lige nu. Og de bliver ved og ved og de forstår mig ikk når jeg siger hvordan jeg har det. For det andet har jeg en tvivl om jeg overhovedet kommer til og klare et fuldtids job. Men hvad gør jeg. Misbrugcenter forstår ikk at det nu gik galt da det gik så godt på plejehjem, men de ved heller ikk at jeg har haft mange sygedage. Kan ikk betale husleje nu. Pga kommunen ikk mener jeg har haft en rimelig grund til og være syg. Men jeg har haft så mange depressioner, burde de ikk sende mig til psykolog. Er så pisse træt af at folk ikk forstår når jeg siger jeg har det dårligt, tror de tror jeg lyver. Men det gør jeg ikk. Er bange for jeg aldrig kommer igang og skal leve på bistand resten af livet, fordi de ikk forstår og hjælpe mig. Og min mor er sur på mig konstant fordi jeg som 23 årig ikk vil bo hjemme igen.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej 

Jeg kan ikke hjælpe dig med det største problem du har lige nu, nemlig at få klaret dine udgifter og få kommunen med til at give dig noget mere hjælp til at komme i gang. 

Jeg vil råde dig til at få snakket med lægen på misbrugscentret med hensyn til at få det behandlet hvis du har en depression, med samtaler og evt. medicin.  

Under alle omstændigheder er du sårbar når du har taget stoffer længe og siden du var helt ung og det burde både kommune og misbrugscenter tage hensyn til når de sætter dig i aktivering.  

Samtidig så har du jo arbejdet på plejehjem og klaret det, så du kan jo nok mere end du selv lige synes men for at det skal gå stabilt bedre kræver det at der bliver lyttet noget mere til dig så du kan få den støtte der fører den rigtige vej.

 

Hilsen 

Henrik

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde20 år

mdma og skelen

hej havde læst i bl.a. havde nogle læger som rådgivere, derfor spørger jeg her. jeg har taget mdma et par gange i løbet af året, men de sidste to gange har jeg skelet fuldstændig ukontrollerbart. m...
Pige / kvinde17 år

puff

jeg ville spørge om det ville være muligt at tage en puff med thc i når man rejser? ...
Pige / kvinde28 år

Levertal

Hej. Jeg har fået målt mit levertal (gamma-GT) som desværre var blevet lidt højt pga. mit overforbrug af alkohol (tallet var på 62). Jeg har derfor besluttet mig for at stoppe med at drikke, da det...
Se flere spørgsmål >