Hjælp til at stoppe med hashforbrug

Skriv restart til 12 76 002 og få et personligt heppekor i en måned
Hey, du er nu tilmeldt SMS-pakken RESTART fra netstof.dk. Fra i morgen og de næste 36 dage vil du modtage råd og motiverende beskeder...
Hvis du har svært ved at styre din trang, kan det f.eks. hjælpe at gøre dit mål mere konkret. Prøv for eksempel at sætte en stop-dato eller lave en plan til gradvist at reducere dit forbrug, trin-for-trin. Hold det enkelt, uden at overtænke det.

Hvad kan jeg bruge Restart-SMS til?

Tips og tricks

Vi har indsamlet en masse gode råd og idéer til, hvordan du bedst trapper ned eller stopper med et forbrug af hash. Du modtager beskederne henover en måneds tid, så slutter de. Og du kan melde dig fra når som helst.

Erfaring fra andre

Vores beskeder er sammensat af både vores egen rusmiddeleksperter og unge, der har givet deres bedste tips videre.

Motivation udefra

Når man stopper kan det være hårdt. Her har man brug for at blive opmuntret, og det har vi indarbejdet i vores beskedpakke.

Hvad kan jeg ikke bruge Restart-SMS til?

Dialog om din situation

Du kan ikke besvare beskederne fra Restart-SMS. Det er en én-vejs service. Hvis du har brug for en personlig rådgiver, skal du skrive til vores Online rådgivning eller til SMS-coachen.

Send en restart til 12 76 002 og begynd nu

Henover en måneds tid vil beskederne støtte dig i at stoppe dit hashforbrug. Det er anonymt, og du kan når som helst stoppe igen.