Spørgsmål i Brevkassen d. 12.8.2019

Prikker og følsom for lys ovs.

KategoriAndre stofferKonkrete bekymringer
Se svar
kommentar

Spørgsmål fraDreng / mand18 år

HEJ,  jeg  har døget med det i en måndes tid. men det er kun blevet være. 

jeg har Sløret syn og uklarheder i synet, og noget der ligner skygger men når jeg så kigger mod ¨skyggen¨ er den væk,  har svært ved at fokussere og koncetre mig.

den der skræmmer mig mest er mine purpiller. når jeg kigger mig selv i spejlet, med konstant samme lys, pulsere de, de bliver ik mindre end nomalt men støre, de kan også være meget støre ind nomalt selv om det er lys. 

og så ser jeg sådan nogle prikker der flyver rundt som fluer specielt når jeg kigger mod lys/himlen/hvidtparpir. og er meget føsom omkring lys, bare at gå ud på en  halv solrig dag er nok til jeg bliver nød til at gå ind igen, for at give mine øjn en pause. 

når jeg fokusere på en væg fx. kan det følles som om den bølger.. som jeg tror prikkerne er skyld i.

Har været til øjnlæge og læge. de ser ingen ting.

det føles også som om mine sanser er meget øget lyder underligt men lægger mærke til små bevæglser som jeg nomalt ville ignore, Fx. en flue ovs.

ved godt denne tekst er meget forvirende og rodet. men det den beste mpde jeg kunne forklare det på

påforhånd tak.

Svar fra læge Henrik Thiesen

Hej

Jeg skal beklage at det, på grund af ferie, har taget så lang tid at svare.
Du skriver ikke noget om, om du har taget stoffer af nogen slags eller der er sket andre ting før dette her skete så hvis jeg skal komme det nærmere må du nok skrive igen. Der er andre som har beskrevet den slags synsforstyrrelser men når jeg ikke ved om du har indtaget noget usædvanligt kan jeg ikke rådgive.

Mange hilsner
Henrik 

0 kommentar

Skriv en kommentar

Relaterede spørgsmål

Pige / kvinde16 år

stofmisbrug hos unge – projektopgave

Vi er to elever fra Fredensborg skole Vilhelmsro, der gerne vil stille nogle spørgsmål. Vores overemne er “Udfordringer i det senmoderne samfund” og vores emne er således “Stofmis...
Dreng / mand14 år

Projektuge – Misbrug og afhængighed

Hej Vi er to drenge fra 8. årgang virupskolen, som har projektuge i uge 11. Vi vil gerne stille dig et spørgsmålsark, fra den 11. marts til den 15. marts, hvis det er muligt. Vi arbejder om “...
Pige / kvinde40 år

Oxycondon

Hej Er så fortvivlet og på randen til at blive skør i hovedet af at tænke mig gul og blå, for at finde på løsninger som virker. Min man er i behandling på CSU for misbrug af Oxycondon. Han lyver om...
Se flere spørgsmål >